Nummerdor bij opening beachvolleybalvelden

zondag 15 april 2018 19.37 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 21 april 2018 20.06 uur | auteur: Ronald Koole

Op zaterdag 28 april gaat het beachvolleybalseizoen 2018 officieel van start en worden de beachvolleybalvelden naast de Bosbadhal geopend. Beachsport Nop wilde graag een spetterende opening van het beachvolleybalseizoen en dat is ook gelukt. Niemand minder dan (oud) top beachvolleybal Reinder Nummerdor komt die dag langs voor een clinic en uiteraard is er daarna genoeg tijd voor een praatje en een foto.

Zaterdag 28 april zullen de velden vanaf 12:30 uur open zijn om vrij te spelen. Hierna om 13:00 uur zal er voor de jeugd t/m 14 jaar een clinic zijn die gegeven gaat worden door een ervaren beachvolleyballer uit de buurt. Deze jeugdclinic wordt gevolgd door een clinic van Reinder Nummerdoor van 14:15 uur tot 15:30 uur waarbij er plek is voor 24 geoefende beachvolleyballers vanaf 15 jaar en senioren. Na 15:30 uur is het veld open om vrij te spelen.

Wil je mee doen aan één van de clinics? Dat kan! Stuur een email naar info@beachsportnop.nl en vertel aan welke clinic je mee wilt doen. Per clinic kunnen er maximaal 24 deelnemers meedoen dus geef je snel op, want vol = vol!

Voor de deelnemers aan de clinic met Reinder Nummerdor wordt een vergoeding gevraagd van € 10,- per deelnemer, de clinic voor de jeugd is gratis.

Heel Nederland raakt in de zomer van 2015 in de ban van beachvolleybal en daar zijn Reinder Nummerdor en Christiaan Varenhorst voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor. Zij speelden tijdens het WK in Nederland het toernooi van hun leven en mochten de zilveren medaille in ontvangst nemen, waarbij ze ook nog eens betiteld werden voor Sportploeg van het Jaar. Reinder Nummerdor begon samen met Richard Schuil met beachvolleyballen en is twee keer in actie gekomen op de Olympische Spelen. Uiteindelijk kwalificeerde Nummerdor zich nog in 2016 voor zijn vijfde spelen samen met Varenhorst en kwam er een eind aan zijn fantastische loopbaan van 23 jaar in de kwartfinale op het strand van Copacabana.

ADVERTENTIES