Open dag Zweefvliegclub Noordoostpolder

dinsdag 15 mei 2018 09.58 uur | laatst gewijzigd: zondag 20 mei 2018 16.16 uur | auteur: Ronald Koole

Op 2e Pinksterdag (maandag 21 Mei 2018) houdt de Zweefvliegclub Noordoostpolder (ZCNOP) haar jaarlijkse open dag op het zweefvliegterrein “de Voorst” aan de Voorsterweg 21 te Marknesse. Deze dag staat geheel in het teken van het promoten van het zweefvliegen bij de ZCNOP.

Alle tweezitters van de club worden ingezet om belangstellenden boven de Noordoostpolder rond te vliegen. Wilt u ook eens zweefvlucht meemaken en genieten van het geweldige uitzicht en de rust in de lucht? Kom dan vanaf 10:00 uur langs. Meevliegen kost € 30,- en de minimum leeftijd is ongeveer 6 jaar.

Naast de mogelijkheid om mee te vliegen is er een static show waarbij een zweefvliegtuig klaar staat voor tekst en uitleg van de cockpit en kunt u een foto van u zelf (laten) maken in de cockpit. Onze leden vertellen u met veel passie en enthousiasme over de vele ins- en outs van onze zweefvliegtuigen en natuurlijk over het zweefvliegen zelf.

>> Terugluisteren met Pascal van de Vijver kan op de site.

Uniek: dit jaar bestaat er voor het eerst in de geschiedenis van de zweefvliegclub Noordoostpolder de mogelijkheid een proefles in de vlucht simulator te maken en kunt u kijken of er een piloot in u verborgen zit.

ADVERTENTIES