Nieuwe workshops bij Galerie de Voorst

woensdag 16 mei 2018 12.04 uur | laatst gewijzigd: woensdag 16 mei 2018 13.49 uur | auteur: Ronald Koole

Ne een succesvol Kunst tussen de tulpen gaat Galerie de Voorst door met workshops geven in het beschilderen van kleding. Dit was zeer succesvol tijdens het Tulpenfestival op het Tulpenbelevingsveld.

Na de vele enthousiaste reacties gaan ze ook andere afbeeldingen schilderen op kleding. Dit kan onder begeleiding van Agnes en Riek, eigen kleding meenemen is mogelijk. In de loop van dit jaar zal de eigen kleding lijn verder uit gebreid worden. Er zullen ook een tassen-, sieraden- en home-decoratie lijn bij komen.  Op de restyle and Usable producten en de souvenirs werd goed gereageerd en vonden gretig aftrek.

Galerie de Voorst wilt u kennis laten maken met het unieke concept. Meubels een nieuwe look te geven of aan te passen naar uw huidige stijl. Daarvoor zal Galerie de Voorst op de woensdag ochtend van 9:00 tot 12:00 uur geopend zijn . Waar u zo vrijblijvend  binnen kunt lopen. Past u de tijd niet bel voor een afspraak. Kom, kijk en geniet, vragen staat vrij. Er zullen wisselende Restyle producten aanwezig zijn.

ADVERTENTIES