OORD Festival in park Emmeloord West

dinsdag 10 juli 2018 18.31 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 10 juli 2018 19.35 uur | auteur: Ronald Koole
  • Foto: Pim van der Maden
  • Foto: Pim van der Maden
  • Foto: Pim van der Maden
  • Foto: Pim van der Maden

Het Cultureelbuitenfestival OORD is een jaarlijks terugkerend evenement in Emmeloord. Tijdens deze dag wordt park west omgetoverd tot een groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst, muziek en alle mogelijke vormen van deze disciplines.

Dit jaar vind de dertiende editie plaats met het thema ‘energie’. Gedurende het festival gaan we opzoek naar de positieve dingen waarvan je energie krijgt. Op OORD gaan we mensen energie geven met prachtige optredens, ontroerend straattheater en bovenal met een hoop gezelligheid zoals jullie dat van ons gewend zijn. Onder het genot van een heerlijk OORDbiertje, met een picknickkleedje op het gras én dan ook nog eens je favoriete band beluisteren. 

Voor het ontwerp van de poster heft de organisatie dit jaar via Facebook een ontwerpwedstrijd georganiseerd. Als reactie hierop hebben ze  een aantal waanzinnig leuke en creatieve ontwerpen ontvangen.  Het winnende ontwerp komt van Maartje Louwers. Zij heeft een prachtig ontwerp gemaakt. Een lamp, met daarin de letters van OORD en op de achtergrond de poldertoren in golvend water.

Dit jaar gaat het OORDfestival samen met het Cultuurbedrijf Noordoostpolder en Kunstbende Flevoland nog dieper in op een samenwerking om zichzelf meer te laten zien op OORD. Dit zorgt voor mooie optredens.

 Lukt het jou niet om hier bij te zijn? Geen problem, iedereen is van harte welkom op 21 juli a.s. vanaf  14:00-00:00 uur in Park West te Emmeloord, om te komen genieten van weer een prachtige editie van OORD!

Wil je alvast in de OORDsferen komen? Kom  dan 14 juli a.s. naar |SAMEN| in de Lange Nering! Geniet van een heerlijk OORDbiertje, onderwijl kunstenares Roelina Lensen live bezig gaat met een bodypaint.

foto's : Richtje Rienstra. 

ADVERTENTIES