Goedkope rijbewijskeuring voor senioren

vrijdag 14 september 2018 19.12 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 14 september 2018 20.12 uur | auteur: Ronald Koole
Snel je rijbewijs halen doe je bij Spoed Rijopleiding Auto | Foto: Spoed Rijopleiding Auto

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd kunnen hiervoor terecht bij de RijbewijskeuringsArts.

De eerstvolgende mogelijkheid is op 26 september, 10 en 24 oktober en vervolgens twee keer per maand en vervolgens twee per maand in het zorggebouw van Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Kometenlaan 1. Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 036-7200911. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E € 42,50, medisch € 59,50, C/D/E (ook voor code 95) en Taxipas € 59,50.

Bent u lid van de Ledenvereniging Oude en Nieuwe Land, CNV en/of ouderenbond dan wordt er € 7,50 korting verstrekt op de 75+ B/E en medisch, C/D/E en Taxipas krijgen € 4,50 korting. Let op: Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de locatie een afspraak te maken. 

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Eigen Verklaring met Geneeskundig Verslag gekocht te worden. Het keuringsformulier (Eigen Verklaring) is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).  

De verwerking en beoordeling van de Eigen Verklaring door het CBR kan tot 3 maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ten minste 4 maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring. 

ADVERTENTIES