Workshop Interieurstyling

woensdag 07 november 2018 10.06 uur | laatst gewijzigd: woensdag 07 november 2018 13.21 uur | auteur: Ronald Koole

Iedereen die het leuk vindt om met interieur bezig te zijn is op 15 november bij FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder aan het juiste adres. In samenwerking met Anna Marie Oost van Ooststyling organiseert de bibliotheek namelijk een workshop interieurstyling. De workshop start om 19:30 uur. Kosten €5 voor leden, €7,50 voor niet-leden.

Anna Marie Oost is gediplomeerd stylist en lichtadviseur. Enkele jaren geleden heeft zij haar eigen bedrijf Ooststyling opgericht en sindsdien heeft ze al vele klanten mogen voorzien van passend interieuradvies, heeft ze een maandelijks woonitem op Omroep Flevoland en verleent ze haar medewerking aan diverse woonbeurzen, waaronder de VTwonen & Design beurs.

De workshop zal bestaan uit verschillende onderdelen. Zo zal Anna Marie uitleg geven over inrichting en geeft ze tips over waar je op moet letten wanneer je een ruimte inricht, bijvoorbeeld op kleurgebruik en lichtinval. Daarnaast krijgen de deelnemers uitleg over het maken van een digitale 3D-inrichting met behulp van PowerPoint. Tenslotte wordt er uitleg gegeven over het maken van een moodboard en gaan we zelf aan de slag met het samenstellen van een sfeercollage. Deze sfeercollage krijgt iedereen mee naar huis, net als een leuke goodiebag.

Kaarten via www.flevomeerbibliotheek.nl of via de servicedesk in de bibliotheek.

ADVERTENTIES