Herstructurering en programmering 527

zaterdag 13 april 2019 01.06 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 13 april 2019 03.41 uur | auteur: Bestuur

Zoals bekend is, heeft het nieuwe bestuur van 527 vanwege de financiële situatie moeten besluiten om een herstructurering van de lokale omroep in te zetten. Het bestuur en de technici van 527 hebben hun uiterste best gedaan om ondanks de herstructurering een tijdelijke oplossing voor luisteraars en programmamakers te vinden. Dit heeft als eindresultaat dat de huidige programmering voortgezet kan worden.

Zoals bekend is, heeft het nieuwe bestuur van 527 vanwege de financiële situatie moeten besluiten om een herstructurering van de lokale omroep in te zetten.

Het bestuur en de technici van 527 hebben hun uiterste best gedaan om ondanks de herstructurering een tijdelijke oplossing voor luisteraars en programmamakers te vinden. Dit heeft als eindresultaat dat de huidige programmering voortgezet kan worden.

Vanaf medio mei zal 527 via de FM frequentie 105.2 weer in de hele polder te ontvangen zijn.

De studio, kabelkrant en website zullen in de komende maanden vernieuwd worden. Medewerkers van 527 worden nauw betrokken bij de ontwikkelingen en geven mede richting aan de vormgeving van de omroep. Het bestuur zal de komende periode ook aandacht hebben voor teambuilding en ontwikkeling van de medewerkers. Het vergroten van de zichtbaarheid, bijvoorbeeld bij evenementen, is ook onderdeel van de plannen. De herstructurering zal uiterlijk op 1 november 2019 voltooid zijn.

Het streven is dat de herstructurering de basis gaat vormen voor een toekomstbestendige lokale omroep!

ADVERTENTIES