Wie promoot Noordoostpolder het best?

woensdag 23 november 2016 13.31 uur | laatst gewijzigd: woensdag 23 november 2016 13.32 uur | auteur: Ronald Koole

Weet u een organisatie of persoon die Noordoostpolder buiten onze gemeentegrenzen bekend heeft gemaakt? Dan kunt u deze organisatie of persoon voordragen voor de promotieprijs Noordoostpolder.

De gemeente reikt de promotieprijs om de twee jaar uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Op woensdag 4 januari 2017 is het weer zover. U kunt tot en met 11 december 2016 een voordracht indienen.

Volgens het reglement is de prijs bestemd voor een persoon of instantie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de ontwikkeling, grotere bekendheid en een positief imago van de gemeente Noordoostpolder. Het gaat vooral om initiatieven in het kader van de sociaal-economische ontwikkeling of de promotie van toeristische en recreatieve activiteiten in onze gemeente.

Iedereen kan personen of instanties voordragen die aan deze criteria voldoen. Eerdere promotieprijzen waren onder meer voor De Orchideeënhoeve, Golfclub Emmeloord, het Tulpenfestival, Harco Bergman en Uit je Tent.

De voorgedragen personen of instanties worden beoordeeld door een deskundige jury. De promotieprijs bestaat uit een bedrag van € 1.000 en als blijvende herinnering een beeldje.

De voordracht kan worden gestuurd aan de secretaris van de Stichting Promotieprijs Noordoostpolder: Jos Becker, Wrakkenpad 2,8312 PW Creil. Per mail kan ook: josbecker@solcon.nl

ADVERTENTIES