Nieuwe programma's bij Luister 527

dinsdag 18 april 2017 21.01 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 18 april 2017 22.26 uur | auteur: Ronald Koole

Met ingang van 17 april 2017 zijn er weer 2 programma's toegevoegd aan de programmering.

Vanaf heden is er op de maandagavond het programma Onder de Toren toegevoegd aan de programmering. In dit programma wordt er gekeken naar het nieuws van de afgelopen week, de actualiteit en het programma van de week die gaat komen. De uitzending vindt elke maandagavond plaats van 21:00 tot 23:00 uur.

Op donderdagavond is het programma 'Power Donderdag' nieuw bij ons op de zender van 20:00 tot 22:00 uur. Dit programma bevat elke week vaste items met als belangrijkste live interviews met organisaties van festivals, beurzen en andere evenementen. Tijdens het programma kunnen luisteraars vervolgens ook kaarten winnen voor diverse grote evenementen in Nederland en België. 

Power Donderdag is een wekelijkse live radioprogramma met interviews, kans op tickets winnen, muziek top 5, actueel (sport)nieuws en requests via een speciaal online request systeem. Organisaties komen telefonisch aan het woord over hun te organiseren festival, beurs of ander evenement en maakt als luisteraar vervolgens kans op tickets door te reageren via www.powerdonderdag.nl. Om 21:45 worden de winnaars bekend gemaakt en vaak worden ze ook live in de uitzending gehaald. 

Binnenkort wordt er waarschijnlijk nog een programma toegevoegd aan de programmering.

ADVERTENTIES