Havington bij Moo Sessions #11

woensdag 17 mei 2017 18.56 uur | laatst gewijzigd: woensdag 17 mei 2017 20.00 uur | auteur: Ronald Koole

Eerder dit jaar speelden Toycar Taxi, Evan Dain & Band, Gitta de Ridder en Colin Waters al bij de Moo Sessions. In de Moo Sessions van 28 mei een optreden van de Duitse band Havington.

Vanaf januari zijn er weer de maandelijkse Moo Sessions op de boerderij in Rutten. Iedere laatste zondagmiddag van de maand vindt er een huiskamerconcert plaats tot en met juni.

De jonge band Havington uit Bremen maakt aanstekelijke akoestische indie-pop. Een gevoelige en dromerige stem wordt gecombineerd met beknopte ritmes en pakkende melodieën. De eerste EP is in 2015 verschenen en draagt de titel Curiosity. Dit is niet alleen de naam van hun eerste single, maar ook karakteristiek voor hun gezamenlijk houding tegenover het leven: nieuwsgierigheid.

Speciaal voor de Moo Sessions komt dit trio over uit Bremen, voor een intiem optreden in Rutten. Als bezoeker zit je dicht op de muziek en kun je na het optreden gemakkelijk met de band in gesprek, tenminste als je een beetje Duits of Engels spreekt.  

Moo Sessions #11 begint zondagmiddag 28 mei om 16:00 uur aan het IJzerpad 17 in Rutten. De entree is € 7,50 en de opbrengst gaat naar de act die speelt.

ADVERTENTIES