Kerst met de Tovenaar naar Emmeloord

maandag 16 oktober 2017 11.51 uur | laatst gewijzigd: maandag 16 oktober 2017 13.23 uur | auteur: Ronald Koole
Foto: Aalst, Melany van

Op donderdagavond 14 december zet Nederlands beroemdste zandtovenaar Gert van der Vijver Emmeloord in het licht tijdens het kerstspektakel Kerst met de Zandtovenaar. Op het grote plein De Deel ‘vertelt’ hij samen met diverse Nederlandse artiesten het kerstverhaal met zijn verbazingwekkende zandtekeningen. Het familie-evenement ‘Kerst met de Zandtovenaar’ beleeft dit jaar de zesde editie.

Burgemeester Aucke van der Werff is enthousiast over het evenement: “Het is een prima afsluiting van ons jubileumjaar Buitengewoon Noordoostpolder 75 jaar droog. Ik hoop dat heel veel inwoners en bezoekers komen genieten van dit spektakel. Bovendien kijken ruim 1 miljoen mensen naar dit televisie programma dat met Kerst wordt uitgezonden. Dat is goed voor onze bekendheid”.

Op donderdagavond 14 december vindt Kerst met de Zandtovenaar plaats op De Deel in Emmeloord. De exacte aanvangstijd en de cast worden later dit najaar bekendgemaakt. Bijwonen van het evenement is gratis. Verdere updates zijn te volgen via facebook.com/kerstmetdezandtovenaar en via de social media van de gemeente.   
Kerst met de Zandtovenaar wordt tijdens de kerstdagen uitgezonden door KRO-NCRV op NPO Zapp en NPO 1.  

ADVERTENTIES