GroenLinks wil energieke NOP

zaterdag 09 december 2017 15.29 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 09 december 2017 15.51 uur | auteur: Pamela Borg

Tijdens de ledenvergadering is Hylke Hekkenberg tot lijsttrekker voor GroenLinks voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De afgelopen jaren heeft Hylke zich als raadslid volop gericht op duurzame energie, de volgende periode wil hij hier mee verder gaan.

Sandra Schrijver is de nummer twee op de lijst. Zij is een ervaren raadslid met een kloppend sociaal hart. De komende raadsperiode wil zij zich inzetten voor mensen met een beperking en mensen die in armoede leven.
De derde plaats op de lijst staat op naam van Linda van Vilsteren. Jarenlang is ze actief in het vluchtelingenwerk, waar ze een vrijwilligersteam aanstuurt die vluchtelingen helpen met hun asielprocedure. Linda wil bereiken dat nieuwe mensen vanuit andere landen zich welkom voelen in de polder en dat de vrijwilligers gewaardeerd worden voor het werk wat zij doen. Tijdens de vergadering heeft GroenLinks ook haar verkiezingsprogramma 'de Energieke Noordoostpolder' vastgesteld. Het programma richt zich vooral op het bevorderen van duurzaamheid en geluk van de Noordoostpolder. De drie kandidaten zullen zich inzetten om van de Noordoostpolder een plek te maken waar iedereen zich welkom voelt.

ADVERTENTIES