Mitra Lagrand wint ‘Vrouw in de Media Award’

maandag 12 februari 2018 22.05 uur | laatst gewijzigd: maandag 12 februari 2018 22.07 uur | auteur: Ronald Koole

Mitra Lagrand uit Emmeloord, eigenaar van La Mysore Cosmetics, ontvangt de Vrouw In De Media Award 2017 voor de provincie Flevoland.

La Grand heeft zich in 2017 volgens 45% van de stemmers het beste in de media geprofileerd. De stemmers roemen de zeer gedreven ondernemingsgeest van La Grand. Wethouder Lelystad Elly van Wageningen eindigde met 17% op de tweede plaats. Hennie Bogaards-Simonse, wethouder Noordoostpolder, ontving 14% van de stemmen en werd daarmee derde.

Mitra begon 7 jaar geleden met haar unieke concept La Mysore Cosmetics. Wat begon in een kleine salon in Emmeloord is uitgegroeid tot een fenomeen in Flevoland en omstreken. Samen met haar dochter Melody heeft La Mysore Cosmetics vestigingen in Emmeloord en Bussum.

De Vrouw in de Media Award is een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de award willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker een podium te bieden.

ADVERTENTIES